FAQ for husbyggere

Vi skal bygge om et år. Tegningene er ferdige. Er det for tidlig at Lys til ditt hus lager lysplaner?

Langt i fra  – det er veldig lurt å sette i gang så tidlig som mulig.

 

Vi skal bygge i nær fremtid. Tegningene er ikke ferdige. Vi ønsker lysplaner. Er det for tidlig å ta kontakt?

Ta gjerne kontakt slik at det kan avsettes tid til ditt prosjekt. Hvis tegningene ikke er ferdige, vil arbeidet ikke igangsettes før de er klare.

 

Tegningene våre kommer til å bli endret. Er det et problem?

Det beste er at tegningene ikke endres under planleggingsprosessen, men hvis små endringer er på vei samtidig som det er lite tid å gå på, så kan vi gjøre jobben og heller ta endringene etterhvert.

 

Vi bygger hus og ønsker oss lysplaner, men vi har ikke så stort budsjett. Er dette en jobb for Lys til ditt hus?

Ja, små budsjetter trenger ikke være noe problem. Lys til ditt hus kan lage lysplaner med bare stearinlys og Ikea-lamper hvis det er det dere ønsker. Det er god bruk av belysningsutstyr som er viktigst – ikke hvilke lamper du faktisk har råd til.

 

Vi bygger hus og ønsker oss lysplaner, og vi har veldig stort budsjett. Er dette en jobb for Lys til ditt hus?

Ja, store budsjetter trenger ikke være noe problem:) Lys til ditt hus kan lage lysplaner for avanserte byggherrer. God bruk av penger prioriteres også her – hvis et produkt du ønsker er uforholdsmessig dyrt, vil du bli opplyst om det før et eventuelt kjøp og alternativer blir foreslått så langt det er mulig.

 

Vi bygger hus. Elektrikeren har allerede laget en lysplan. Kan Lys til ditt hus se på den og komme med forslag?

Ja, dette er en type oppdrag som stadig kommer inn. Ofte er konsekvensen et mindre antall downlights og noen ganger også rimeligere downlights. Denne typen jobb kan gjøres så stor eller liten som du ønsker det.

 

Vi bygger om huset vårt og elektrikeren vår står klar til å dra rør. Vi trenger ikke fulle lysplaner, men vil gjerne ha hjelp til hvor vi skal ha uttak for belysning?

Ja, dette er også en type oppdrag som ofte kommer inn. Hvis elektrikeren virkelig står klar, kommer det an på kapasitet!

 

Vi pusser opp stuen og trenger lys. Er dette en jobb som er for liten for Lys til ditt hus?

Neida, bare ta kontakt.

 

 

Start typing and press Enter to search