Funksjonelle og dekorative lysmaster til bakgården

Funksjonelle og dekorative lysmaster ble brukt ved rehabilitering av den nye, innholdsrike bakgården til Trondheimsveien 139A i Oslo. I tillegg ble det bygd nye takterrasser for beboerne.

Arkitekt: Jensen&Skodvin

Landskapsarkitekt: Blå landskapsarkitekter AS

Ombygningsprosjektet omfattet:

-En bakgård for alle

Sameiet har en solrik, lukket bakgård i form av et atrium med noen nivåforskjeller. Sameiet har tre fasader med store vinduer som vender ut mot bakgården. Den fjerde siden av bakgården vender mot en annen bakgård.

Den nye planen for bakgården omfatter bygging av grillplasser, sykkelparkering, redskapsbod, sitteplasser, og ikke minst et amfi med lekeplass og en liten bjørkeskog.

 

-En terrasse med utsikt

Sameiet ønsket seg også nye takterrasser og dette ble bygd på begge sider av atriet. Man har flott utsikt fra takterrassene ned i bakgården og dette gjør at man i planleggingen av denne måtte tenke vel så mye på hvordan bakgården ville se ut fra luften som fra bakken.

12 tips til hagebelysning

Nytt lys til bakgården

Bjørkeskogen

Fra en lysdesigners ståsted var kanskje bjørkeskogen det mest slående og spennende elementet. Hvor ofte ser du en bjørkeskog i en bakgård?

Belysning av parkområde

En enkel animasjon brukt i forbindelse med utarbeidelse av lysplan til en privat park. Lys kan ligge i mange nivå i terrenget og hvert nivå gir forskjellig opplevelse.

Geplaatst door Lys til ditt hus op Vrijdag 25 november 2016

 

 

 

Start typing and press Enter to search

funkis villa space group