Bruk en hengelampe til utebelysning!

Hengelamper henger og de henger fra noe. Hvis du skal bruke en slik lampe ute, trenger du et overbygg av noe slag, kanskje en terrasse med tak over, kanskje en pergola. Hvis du skal ha lampen hengende ute året rundt, må lampen ha fast stag. Den kan altså ikke henge i en wire – da vil den slenge rundt i vinden og den kan bli knust.

 

Utebelysning må tåle en trøkk

Kjøp armaturer med LED. LED tåler nemlig en trøkk.

Flos Romeo hengelampe som brukes ute. Fast stag

Flos Romeo hengelampe som brukes ute. Fast stag

 

Lampen ovenfor heter Romeo Outdoor C3 og er en del av utendørssortimentet til FLOS.

Fast stag kan by på flere problemer. Ett er om staget kan kappes til det som er riktig lengde for deg. Et annet er om du setter bort utemøblene dine om vinteren.

Du får ikke ryddet en hengelampe på faststag bort om vinteren. Hvis du rydder vekk møblene rundt, blir lampene hengende helt for seg selv og du stanger kanskje i dem.

Kanskje passer en utependel bare om sommeren? Da bør du satse på et midlertidig oppheng, og da gjør det kanskje ikke så mye om lampen henger i wire og ikke på faststag. Her ser du noen typer som ikke henger på stag:

uto outdoor hengelampe utendørs foscarini

Uto Outdoor hengelampe

Uto fra Foscarini er en svært artig utendørspendel.

 

ute hengelampe Gregg Outdoor fra Foscarini

Gregg Outdoor – utendørspendel fra Foscarini som kommer i mange versjoner

Gregg Outdoor fra Foscarini er en del av et større sortiment for både inne og ute. Den kommer også som kule til å legge på gulvet og som plafond.

 

Les mer om belysning til uteområder her!

 

Start typing and press Enter to search

hagepullert Flos 45 20