10 gode grunner til å bruke en lyskonsulent!

En lyskonsulent koster penger, men kan lønne seg på flere plan. Hvis du ikke bor i Oslo, kan du heldigvis få hjelp med belysning på Skype – men først bør du lese om hvorfor du bør kontakte en uavhengig lyskonsulent:

Be om uforpliktende tilbud på en helt og fullstendig uavhengig lyskonsulent!

 

1. Du trenger helt konkrete produkter

Å bygge er en nådeløst konkret handling som krever konkrete materialer og produkter. Dette kan virke banalt, men når du står midt i en byggeprosess og vinduene skal settes inn, så må du vite helt og fullstendig nøyaktig hvilke vinduer du skal ha.

Det samme gjelder selvfølgelig belysning. Et eller annet sted ute i verden, finnes en lampe med et helt konkret artikkelnummer som du trenger. Noen må finne det artikkelnummeret og det kan være en fordel at det er en lyskonsulent.

 

2. Du vil ikke pådyttes lamper fra en tilfeldig butikk

En uavhengig lyskonsulent som ikke er tilknyttet en butikk vil kjenne til et vell av produkter fra bøttevis av produsenter – en fordel for deg, helt klart.

Vær klar over at en konsulent som er tilknyttet en butikk eller agentur, vil være nødt til å foreslå sine egne produkter, selv om det i ditt tilfelle hadde vært bedre med en annen løsning.

Dette er hovedgrunnen til at Lys til ditt hus er uavhengig – det er mye mer givende å foreslå det som er best for kunden.

 

3. Du trenger belysning som passer budsjettet ditt

En uavhengig lyskonsulent vet også mye om prisnivåer og leveringstider. Det er ikke til å stikke under en stol at det finnes mange kostbare produkter på markedet – men noen av dem er virkelig gode kjøp og fullstendig verdt det.

En lyskonsulent vet hvilke – en uavhengig konsulent, altså…

 

4. Du trenger en oversikt over armaturer og plasseringer

Til svært mange prosjekter trenger man et utvalg av veldig forskjellige armaturer: Noe teknisk belysning, noe dekorativ belysning, noe frittstående, noe påkostet og noe rimelig belysning.

Disse armaturene kommer ikke nødvendigvis fra samme produsent eller importør. En lyskonsulent kan samle det hele i en beskrivelse.

Enkelte lyskonsulenter kan selge deg belysningen direkte, mens andre kan legge inn ditt prosjekt hos de forskjellige leverandørene slik at du eller din installatør kan bestille direkte fra dem og få det du faktisk skal ha – det kan jo dreie seg om sider opp og sider ned med lange artikkelnumre og antall som må være riktig satt opp.

Lys til ditt hus gjør begge deler – selger eller bare beskriver – alt ettersom hva som passer for deg.

 

5. Du trenger hjelp med tekniske valg

Den tekniske utviklingen innen belysning er rivende. En lyskonsulent hjelper deg med å finne en passende teknisk løsning alt etter dine behov.

 

6. Du vil gjerne henge med i nye stilretninger

Den samme rivende tekniske utviklingen har også ført til mange nye typer design – belysningsarmaturer har nå utseender som vi ikke kunne sett for oss for noen år tilbake.

En lyskonsulent hjelper deg med å finne belysning som både gjør nytten og ser bra ut i ditt prosjekt.

 

7. Du er opptatt av strømforbruk

Ønsker du å minimere energiforbruket ditt? En lyskonsulent hjelper deg med å oppnå det lyset du trenger med så få watt som mulig.

 

8. Du vil at det blir koselig hjemme hos deg!

Hva slags stemning ønsker du deg? Mange vet ikke mer enn at de vil ha det koselig og funksjonelt.

Men hva er koselig og hvordan oppnår du det i ditt prosjekt? Hvilke funksjoner trenger du lys til og hvor mye lys er passe? Spør lyskonsulenten!

 

9. Du vil gjerne gjenbruke lamper du eier

Ønsker du å gjenbruke armaturer du allerede har? Da er det i hvert fall smart å bruke en lyskonsulent. Dette vil ikke være så interessant å diskutere med elektrikere eller i lampebutikker.

 

10. Du vil at belysningen skal være fin over lang tid

Sist, men ikke minst: Rom er forskjellige. Mennesker er forskjellige.

Selv om det finnes mange kjøreregler for god belysning, er det lurt å bruke litt ressurser på akkurat ditt prosjekt og dine behov.

Det er slik at menneskers forventninger til det meste i livet endrer seg fortløpende. I dag forventer de fleste i Norge seg bedre komfort enn for bare få år tilbake.

Det er sannsynlig at du ønsker deg bedre synskomfort enn dine foreldre og besteforeldre, for det er i den retning samfunnet går. Bedre synskomfort krever bedre belysning.

Kanskje har du et eldre hus og ønsker ikke synlige armaturer overalt. Kanskje eier du et gammelt trehotell og vil ikke ha downlights. Hvordan kan du få det lyset du og dine hotellgjester ubevisst ønsker seg? Spør Lys til ditt hus!

Start typing and press Enter to search

Philips HueGulvlampe fra franske Serge Mouille